Takk kjære medlemmer!

Publisert av Ola 23.10.2018

VervepremierVervepremier! Hvem verver flest?!
AnjaWilbur
Av Anja Renberg
OSA-Sporet nr 3-18

Hva takker jeg for lurer du kanskje på? Vel, jeg føler at dere fortjener en takk for alle bidragene som blir gitt til Fagforbundets SOS-barneby i Huambo, Angola. Som dere kanskje skjønner fra artikkelen jeg har skrevet i dette og forrige OSA-Sporet, så er dette noe jeg virkelig brenner for, hvis jeg får lov til å bruke den klisjeen.
Vi har over sommeren hatt en vervekonkurranse, men mange hadde nok ikke tid til å løpe rundt i varmen og huke tak i nye bidragsytere så vi blåser i gang høstjakten og fortsetter konkurransen fram til julenummeret vårt kommer ut i desember.

Det vil selvfølgelig være premier til de som får vervet flest, og selv om det ikke kommer til å være en bil i førstepremie, håper jeg dere vil gjøre deres beste allikevel. Innsamlede midler skal jo strengt tatt gå til SOS-barnebyen i Huambo og ikke til bilpremier til oss som kjører kollektivt.

Premiene vil være som følger:
1. Overraskelse pluss en flott bok med barnetegninger og SOS-barnebynett med litt småtterier.
2. Fin brødpose (sydd av 4. klassinger) og SOS-barnebynett, også med litt småtterier.
3. SOS-barnebynett, faktisk med litt småtterier det også.

Innmeldingsskjema finner dere her i OSA-sporet, link på OSA sin hjemmeside (osa-sporveien.no) og selvfølgelig er det bare å spørre meg eller nærmeste OSA-representant om å få et. Alle skjemaer må på en eller annen måte komme fram til meg (eller pingvinen Wilbur som gjerne vil hjelpe til) før jeg sender de videre. Dette er eneste måten vi får holdt styr på alle ververe og nye bidragsytere, og jeg håper selvfølgelig det blir mange av dere. Skjemaene kan leveres personlig når dere ser meg, eller via tillitsvalgt, eller i konvolutt med mitt navn på (Wilbur må være c/o Anja) til postmann Dag. Det er ikke grenser for hvor mange leveringsmuligheter dere har så nå er det bare å sette i gang syns jeg!

Har du ikke blitt vervet ennå, men ønsker å bidra? Da er det bare å fylle inn skjemaet og gi til meg. Så snart du har blitt registrert etter første trekk, kan du være med å verve også.

Håper virkelig å se ditt navn enten blant ververne eller våre nye bidragsytere og ønsker dere lykke til med jakten og velkommen i gjengen! Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt!

Takk kjære medlemmer for at dere støtter dette viktige prosjektet vi i OSA er så stolte av!

Hilsen
Anja (og Wilbur)
SOS-barnebykontakt (og pingvin)

Frode Eriksen fotos