Sagakollen

Sagakollen feriehjem er en kystperle som ligger landfast midt mellom Drøbak og Hvitsten.
I en liten hyttegrend bestående av 11 sjarmerende hytter har du lekeplass, grøntareal, do- og dusjhus, og kort vei til stranda. 
Med Sagakollens 91 meter strandlinje er det godt med bademuligheter, og du kan låne båt hvis du ønsker å fiske, eller bare ro en tur.
Vi har også to gode kajakker til utleie. De er godt egnet for både ferske og erfarne padlere, og ligger godt i vannet også når det bølger litt.
Lekeplassen er en populær samlingsplass for både små og store, og her er det en stor grill som er tilgjengelig for alle. 

Våre 11 utleiehytter har alle med kjøkken, soverom, stue, og ikke minst flott terrasse. Flere av hyttene har sjøutsikt.
Det er ikke innlagt vann i hyttene, men det er tett mellom vannpostene, så vannet er aldri langt unna.
Vi har et moderne anlegg med toalett- og dusjhus som er tilgjengelig hele året (5 toaletter og 4 dusjer). Toalettpapir, og såpe til håndvask, må medbringes.


Det er innsjekk kl. 17.00, og utsjekk kl. 14.00.
Du vil få en melding om kode til lås på hytta før du ankommer Sagakollen. 

Hytta skal vaskes før utsjekk, se oppslag på veggen i hytta. (Vi har ikke tilbud om utvask.)
Mangelfull utvask belastes med et gebyr på kr. 600,-, Dersom hytta ikke er ren når du ankommer må du varsle bestyrer, (send gjerne bilder).


Sagakollen har også lokale utleie til møter, seminarer eller fest. Sjøboden ligger helt i strandkanten og rommer inntil 50 personer. (Merk at lokalet ikke leies ut i fellesferien på sommeren.)
Du kan låne prosjektor og høyttalere, og det er mulighet for stemningsfull belysning. Terrasse mot sjøen, og stranda rett nedenfor.
Det er ikke ikke kjøkken på Sjøboden, så mat må medbringes ferdig tilberedt. Det er kaffetrakter, og to kokeplater tilgjengelig, men ikke komfyr. Det er ikke innlagt vann, så do-fasilitetene er av den gammeldagse sorten (rett utenfor). 


Husk! For å få 50% rabatt: legg inn BOOKINGKODE hvis du er medlem i OSA eller Fagforbundet.
Bookingkode i 2024: 1924. Denne kan brukes ved bestilling her på denne siden. Gir 50% rabatt for medlemmer av OSA og Fagforbundet!
Merk: medlemsrabatt er personlig, og medlemmet må være tilstede under oppholdet for at rabatten skal kunne benyttes.
Hvis dere vil leie flere hytter samtidig til medlemspris - oppgi medlemsnummeret i Fagforbundet til de andre i meldingsfeltet når du betaler. Ikke-medlemmer belastes full pris.Med bil fra Oslo:
Trykk 
her for veiviser på kart  Sagakollen, Mølleveien (Drøbak)Kontaktinformasjon Sagakollen:
E-post: post_osaferie.no
Tlf.: 47713951, 98405732