Medlemsfordeler

Som medlem i OSA har du et dedikert tillitsvalgtapparat som du til enhver tid kan få hjelp av. Alle våre tillitsvalgte har god tillit hos bedriftens ledelse slik at du være sikker på at du får kompetent og god bistand dersom du skulle ha behov for det. Vi løser problemer på lavest mulig nivå for våre medlemmer og informerer om det meste som er relevant for deg som medlem. Det viktigste for oss er at du som medlem har nærhet til dine tillitsvalgte.

Ved at OSA er en del av Fagforbundet får du tilbud om svært gode forsikringstilbud gjennom LOfavør. Du har også Norges desidert beste innboforsikring som en del av ditt medlemskap! Det er også svært gode stipendordninger til alle som tar etter- og videreutdanning.

Kollektiv innboforsikring og LOfavør

Norges desidert beste innbo forsikring er inkludert i medlemskapet ditt. Det er ingen øvre forsikringssum og den gjelder alle medlemmer i husstanden din. Dersom det er flere i husstanden din også er medlem i en fagforening under Fagforbundet faller egenandelen ved skade helt bort.

Som medlem i LOfavør vil du få rabatterte priser på hoteller, leiebil, reiser og opplevelser som for eksempel Tusenfryd, Sommarland i Bø, Notodden bluesfestival, Det Norske Teateret med mer.

LOfavør har egne avtaler med Fjordkraft og Sparebank1 som gir deg gode strømavtaler samt gunstige forsikringer og bankprodukter

Du kan lese mer om dette om du trykker på LOfavør linken!
31707-ddef9651078cac417bc16c626d7e0c07

Stipend til videreutdanning

Fagforbundets utdanningsstipend har som formål å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for yrkesaktive medlemmer.

Stipendordningen gjelder ikke lærlinger, elev- og studentmedlemmer. Yrkesaktive medlemmer som går inn i en studiesituasjon og derved får redusert sin kontingent kan søke stipend, men dette gjelder kun søkere som har vært yrkesaktivt medlem i Fagforbundet i seks sammenhengende måneder.

Denne stipendordningen gjelder alle type etter-, videreutdanninger på hel- eller deltid som er kompetansegivende. Det vil si at utdanningen må resultere i studiepoeng eller har en varighet på mer enn 80 timer. Du som medlem vil da kunne få dekket inntil 12 000,- pr. kalenderår i denne ordningen. 

For utdanninger/ kurs på mindre enn 80 timer kan du som medlem allikevel få dekket inntil 3000,- pr. kalenderår. 

For mer informasjon om hvordan du søker og hva slags kriterier som stilles trykk på Fagforbundets link under! 


fagf

Internskolering av medlemmer

Når du blir medlem i OSA får du også muligheten til å delta på Intro-kurs som arrangeres av Studieutvalget. Dette er et kurs som tilbys til alle våre medlemmer, og har for hensikt å gi opplæring om foreningen vår og de ulike fordelene vi har. Disse kursene settes opp flere ganger i løpet av året og vil dere lese mer, legges det ut informasjon om dette her. 

Du som medlem vil også kunne få muligheten til å delta på andre kurs som arrangeres gjennom vårt studieutvalg. Kursene er ment til å heve kunnskapen til våre medlemmer og styrke dem som arbeidstakere.

osa_logoFeriehjemmene

Som medlem i OSA har du ikke bare muligheten til å leie på ett av våre feriehjem til medlems pris (BOOKINGKODE gir 50% rabatt). Men du har også fortrinnsrett som medlem foran ikke-medlemmer som ønsker å leie hos oss. Les mer på våre internettsider: osaferie.no

Ikon-feriehjemmene-pos


Østkanten Bluesklubb

Vi er kollektivt medlem av Østkanten Bluesklubb. Møt opp på konserter og arrangementer til medlemspris. Konserter avholdes for det meste på Herr Nilsen. 

www.ostkantenbluesklubb.no


ostkanten-blues