Kjeholmen

Bookingkode 2024: 1924. Denne kan brukes ved bestilling her på denne siden. Gir 50% rabatt for medlemmer av OSA og Fagforbundet!
Merk: medlemsrabatt er personlig, og medlemmet må være tilstede under oppholdet for at rabatten skal kunne benyttes.
Hvis dere vil leie flere hytter samtidig til medlemspris - oppgi medlemsnummeret i Fagforbundet til de andre i meldingsfeltet når du betaler. Ikke-medlemmer belastes full pris.

Kjeholmen ligger idyllisk til midt mellom Snarøya og Ostøya I Bærum. Feriehjemmet har den sørvestlige delen av øya, med utsikt mot Nesodden og Høvik/Sandvika.
 
Jaktslottet på Kjeholmen

Den eldste bebyggelsen ("jaktslottet") er fra ca. 1870 og er øyas "midtpunkt". Øya har masse bademuligheter, stier og ett rikt dyreliv (fugler, ekorn, sjeldne sommerfugler, grevling, rådyr).

Dyrelivet på Kjeholmen er verdifullt for oss, så vær så snill å overholde båndtvangtiden som er fra 1. april til 20. august).

kje-grevling-21.8.15-17

Vi har flere grevlinger på øya. Disse er ikke farlige og kan møtes i seine kvelds/nattestimer, da de er på jakt etter mat. Bærum kommune har en god infoside om grevling (Info grevling); "Grevlingen har i lang tid hatt ufortjent, dårlig rykte. Gamle myter sa at "grevlingen biter til det knaser" og gav råd om å gå med koks i støvlene. I dag vet vi at dette ikke er tilfelle. Grevlingen vil, i møte med mennesker, som regel bli skremt og løpe vekk."

Vi tilbyr tre selvstendige hytter, tre leiligheter og seks rom (i hovedhuset og sjøboden). Alle enhetene er oppgradert de siste åra med innlagt vann, toaletter og dusj. Eneste unntaket er Østkanten og Sjøboden som må bruke fellesanlegget i kjelleren i Hovedhuset.
Innsjekk er kl. 16.00 og utsjekk er kl. 12.00.
Hund er tillatt utenom i hovedhuset (Jaktslottet).

Enhetene har alle fasiliteter. Det eneste du må ta med er sengetøy og personlige artikler. Det er mulig å leie sengetøy. Kontakt bestyrer.
Det er tilgjengelig flyttbar komfyr med platetopp på Annekset og Bestyrer 2. Dette gjelder kun disse to enhetene.

Husk! For å få 50% rabatt: legg inn BOOKINGKODE.

Kje-hengekoyer
Det er fint å telte eller ligge i hengekøye på øya.

Kje-gjestebrygge
Vi disponerer tre brygger, hvor den ene er gjestebrygge med 11 båtplasser + bryggeende for større båter. Brygga har vann og strøm. Book gjerne båtplass via nett. Du kan også betale direkte på øya med Vipps.

Du kan låne kajakk eller båt på Kjeholmen. Kontakt bestyrer hvis du vil padle eller ro en tur.

miniKuriosa

kje-kajakk

 

Hvordan kommer man seg til Kjeholmen?

Ta buss linje 31 (Grorud-Snarøya) til Bruksveien holdeplass, som er nest siste stopp. Bussen går via Trondheimsveien, Brugata, Jernbanetorget, Nationalteateret, Solli, Skøyen og Lysaker.

Med bil kjører du til Lysaker, svinger av mot Fornebu, fortsetter mot Snarøya. Ta av ned Bruksveien (ved Sparbutikken) og kjør til brygga (kommunal gratis parkering). I sesongen kan det være vanskelig med parkering i området. Vi anbefaler derfor buss.

Avtal i forveien med bestyrer Helge (47 39 59 84), som kommer og henter med båt.
Kjeholmen oversikt:

kje-sitkart