En uke - 6 nye bidragsytere!

Publisert av Ola 09.07.2019

Etterstad
Etterstad
Vinnerne i vervekonkurransen sammen med SOS barnebykontakt

Fagforbunds uka er over, og mange timer med forberedelser og planlegging er over. Selv om man kanskje kun ser de tillitsvalgte de få timene de er på plassen, er det mange timer både før og etter som krever organisering og planlegging slik at alle er der de skal være til enhver tid. Men alt i alt er vi utrolig fornøyde med gjennomføringen og vil ikke minst takke alle de lokale tillitsvalgte som var med oss denne dagen, og stekte vafler og snakket om alt fra politikk, SOS barnebyer til lokale forhold på alle plassene vi besøkte.


Gjennom uka fikk vi besøkt 7 forskjellige avdelinger i Sporveien, og selv ikke da fikk vi vært innom alle stedene. Men vi håper at vi neste gang kan få på plass en hyggelig dag for de som ikke fikk besøk denne gangen. Men det er utrolig hyggelig å få møte alle tillitsvalgte rundt på de ulike plassene og ikke minst alle de engasjerte medlemmene som er i de ulike klubbene. Gode diskusjoner og samtaler om alt fra foreningsarbeid til hverdagslivet var alltid høydepunktet uansett hvor vi var.

Hovedfokus var å verve flest mulig nye bidragsytere til SOS barnebyer, og vi kan med stolthet fortelle at i løpet av denne uken fikk vi vervet inn 6 nye bidragsytere til barnebyen i Angola. Så en stor takk sendes de nye bidragsyterne og til de tillitsvalgte og spesielt Anja Renberg, vår SOS Barneby kontakt som gjorde en kjempe jobb denne uka.

I Løpet av uken fikk vi avkastning på 35 liter med vaffelrøre, men ser at noen avdelinger ved neste korsvei bør få oppgradert mengden med vaffelrøre. Vaffel er godt alltid, og vi håper at alle medlemmene satte pris på en ekstra liten oppmerksomhet i hverdagen. På Tøyen ble det bestilt opp 100 hveteboller som ble fordelt ut på hyggelige blide folk fra både t-banen, billettkontrollen til oppover i administrasjonen. Ikke minst fikk vi gjennom uka fordelt ut t-skjorter, capser, kulepenner, sitteunderlag, brosjyrer, pins og annet som kan være nyttig sånn rett før ferien.
Jeg vil rette en kjempe takk spesielt til Anja Renberg vår SOS barneby kontakt som i løpet av uka kan krone OSA med 6 nye bidragsytere til barnebyen i Angola. Og ikke minst til Etterstads helter, Kashif og Erlend som bidro til at Etterstad vant verve konkurransen og får 10 liter vaffelrøre oversendt så fort det passer etter sommeren. Den har dere inderlig fortjent med 3 nye bidragsytere bare på Etterstad!

Ryen kom som en god nummer 2, med 2 nye bidrags ytere. Supert jobba av plasstillitsvalgte Andreas Haug og Sores Yuzer! Selv om ikke det ble seier denne gangen var det ikke vilja eller hjerterommet der var noe å si på, så var det en kanon innsats og deltakelse både fra de tillitsvalgte og alle de hyggelige medlemmene på Ryen.

Grefsen Trikken kom på bronseplass med en ny bidragsyter. En stor takk til Thomas Stave som slet med faktumet at svært mange allerede har vært bidragsytere i flere år. Men kreative løsninger ble lagt frem og forkastet, og resulterte i en ny bidragsyter fra trikken denne gangen. Vi alle bidragsytere hjelper det viktige prosjektet vi er med på i Angola. Men en flott dag som ble avsluttet med en omvisning på Grefsen vognhall og verksted av Thomas Stave og Harald Jeppesen. Det ble satt stor pris på!

En kjempe takk til Alt, Shahid og Julian på t-banen som delte ut boller og gjorde en kjempe innsats med vervingen. «Uavhengig om hvilken forening man er medlem av, kan man støtte barnebyene», og vi håper at dere i baneklubben får mange nye innmeldinger i tiden fremover!

Takk til Harald Nielsen på Avløs som viste oss rundt på Sporveiens flotteste verksted og lot oss hilse på alle hans hyggelige kollegaer og medlemmer. Takk til Iver Gård som holdt skuta på Holtet sammen Frode Eriksen, dagens utvalgte utsending fra Studie- og agitasjonsutvalget. Hatten av for Raymond Lorentzen og alle dere på Majorstua som bidro mer enn hva man kunne drømme om! Hit kommer vi igjen garantert! Takk til Tora Kuvås som tok seg tid fra ferien til å delta på arbeidsplassbesøk på Avløs og hjelpe til med alt fra vaffelstekning til utdeling av effekter.

Jeg vil personlig takke alle dere som har mottatt eposter, sms og ropende beskjeder i korridorene i forkant om alt fra vaffeljern til dialog med ledere. Der har vært mye å organisere og dere har levert alle som en. Anja og Frode, her har dere vært uvurderlige! Vi må heller ikke glemme vår helt i kantina, Tom. Som har mottatt bestillinger, rettinger på bestillinger og hatt tålmodighet til å snakke rolig og avbalansert når det har kokt litt i toppen slik at alle fikk boller eller vafler på alle stedene vi besøkte.

Men igjen, det var ei bra uke. Og hver eneste lille time var verdt det. Og ikke minst, 6 nye bidragsytere fra oss denne uken er virkelig knall bra, og det skal vi være stolte av alle sammen!