Mobilisering - pensjon

Publisert av Ola 10.05.2019

faner-stortinget-2015
Fire år på rad har pensjonister i Norge tapt kjøpekraft og fått mindre å rutte med. Vi går mot et nytt trygdeoppgjør i mai, og heller ikke i år ligger det an til et nødvendig løft for pensjonistene. Mange av våre medlemmer gir nå tydelig beskjed om at de har fått nok, og at frustrasjonen er stor – det må vi som forbund ta på alvor.
VI MØTES FORAN STORTINGET, PÅ EIDSVOLLS PLASS, DEN 6. JUNI KL. 12.00!
 Appeller
 Kultur
 Fellesskapsfølelse
Dato: 06.06.2019
Tidspunkt: 18:00
Målet er å fylle Eidsvolls plass med tusenvis av pensjonister og støttespillere. Stortingspolitikerne skal få merke at vi ikke lenger finner oss i forskjellsbehandlingen!
Politikerne har ansvaret for at pensjonen du har spart opp gjennom et langt yrkesliv, blir mindre verdt, år for år. Vi skal fortelle at dette ikke kan fortsette!
Pensjonistforbundet setter opp gratis busser for alle som vil være med på markeringen, innen en radius på to timers bussreise fra Oslo. Vi sender ut mer informasjon om steder og tidspunkter når vi vet hvor mange som vil støtte opp om markeringen. Det som er helt sikkert, er at alle skal komme seg trygt både til og fra Oslo!
Bussene leies gjennom VY (Nettbuss). Bussene kjører til Universitetsplassen, hvor både av- og påstigning vil skje.
VIKTIG:
 Av hensyn til logistikken ber vi om bindende påmelding fra alle lokallag/-foreninger på antall deltakere innen 20. mai. Vi trenger ikke navneliste, bare antallet, så setter vi opp busser deretter.
 Oppgi også en kontaktperson som er ansvarlig i hvert lokallag/-forening.
 Kontaktperson sender svaret til Lars.Nestaas@pensjonistforbundet.no senest innen utgangen av 20. mai.
JEG HÅPER VIRKELIG VI SEES, DET ER NÅ DET GJELDER!