Kan du hjelpe oss med Logo??

Publisert av Linda 03.06.2020

hjelp

Den 7. og 8. september skal studie- og agitasjonsutvalget arrangere konferansen "Kvinner på skinner". Og til denne konferansen søker vi hjelp fra deg til å lage en logo vi kan pryde oss med. 


Vi søker:

En kreativ og samarbeidsvillig person som kan hjelpe oss med å lage en logo til vår konferanse «Kvinner på skinner» Det er flott om du ikke nødvendigvis fordrer din lønn her på jorden. Men ser verdien av sitt navn trykket i en byline eller i OSA sporet med et opplag på omtrent 3200 eksemplarer i året.

Kvalifikasjoner:

Erfaring fra lignende arbeid kan nok være nyttig, men absolutt ikke noe krav. Det viktigste for oss er at vi får utarbeidet en kul og fengende logo vi kan bruke i forbindelse med kvinnekonferansen «Kvinner på Skinner». Logoen skal brukes til materiellet vi bruker under konferansen og vi håper også å få trykket logoen på et begrenset opplag med t-skjorter.

Vi kan tilby:

Gratis t-skjorte med logoen du selv har produsert! Du vil få mye ros og en koronatilpasset klapp på skuldra og takknemlige tillitsvalgte i Studie- og agitasjon utvalget. Og ikke minst vil du få navnet ditt trykket som utvikler av logoen og du vil få honnør i utvalgets årsberetning for 2020.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med leder i Studie- og agitasjonsutvalget, Linda Amundsen på epost:

linda.nokleby.amundsen@sporveien.com