Bussførernes dag - Takk og gratulerer med dagen!

Publisert av Linda 18.03.2020

Det er en spesiell tid vi er inne i, og det er en tid som krever mye av oss som enkeltindivider og som arbeidstakere. I dag, 18, mars er det bussførernes dag. En yrkesgruppe som er en av 15 som har en samfunnskritisk rolle, og en del av den nasjonale dugnaden som skal få oss gjennom denne utfordrende tiden.
 
Skjermbilde 2020-03-18 kl. 13.42.08

Dato: 18.03.2020
Og det er nettopp det jeg vil dra opp i dag. Den viktige rollen bussførere har for samfunnet vårt, spesielt nå. Det gjøres en kjempe innsats av bussførere i hele landet i disse dager. De har sammen med tillitsvalgte og verneombud for å få på plass tiltak for å verne oss som passasjerer og seg som førere fra smitte. Slik at vi fremdeles trygt kan ferdes med dere dit vi skal. Selv om de kanskje selv kan kjenne på usikkerheten vi alle har, trosser de dette for at våre sykepleiere, våre leger, våre trikkeførere og brannkonstabler kan komme seg trygt til og fra jobb. Selv i disse unntaks tider.

Så tusen takk alle bussførere i hele Oslo, og resten av landet. Dere fortjener honnør for alt dere gjør i disse dager. Tusen takk for at dere gjennom hele året tar stolthet i å frakte oss trygt frem og tilbake fra jobb og hjem. Uten dere hadde Norge stoppet opp!

Gratulerer med dagen!