Årskonferanse og Årsmøte - Pensjon for alle

Publisert av slettet 30.06.2020

Mandag 21. september avholdes årskonferanse og årsmøte for stiftelsen Pensjon for alle. Konferansen avholdes på Røde Kors sitt konferansesenter i Oslo fra klokken 10.00 - 14.30. 

                                   
Dato: 21.09.2020

Tema under konferansen er blant annet "Hvor står vi og hva blir kampene fremover?" Regjeringen har satt ned et utvalg som skal se på pensjonsreformen. Derfor vil man også gå gjennom forslagene inn til LO-kongressen og man vil se på hva som skjer i tariffoppgjøret. 

Et mer detaljert program kommer. Maks antall plasser på konferansen er 70 personer, men konferansen vil bli streamet så det skal være mulig å høre innleggene. 

 

Det vil bli servert enkel lunsj. Arrangementet er gratis.

Påmelding til årskonferansen sendes til post@pensjonforalle.no

 

 

"Årsmøtet er for tilsluttede organisasjoner. I tillegg innkaller vi organisasjoner som har bevilget penger til oss. Der hvor det er uklarhet rundt tilslutning, ber vi om avklaring i forbindelse med årsmøtet. Årmøtet skal gå gjennom:

- Beretning og regnskap
- Vedtekter
- Politisk plattform
- Valg: Valgkomiteen består av Stine Hjerpbakk og Roy Pedersen

 
Vi ber om at alle forslag sendes til post@pensjonforalle.no. For endringsforslag til vedtektene må disse være sendt inn innen 17. august. Alle relevante dokumenter finner dere på www.pensjonforalle.no

 

Håper å se mange på både konferansen og årsmøtet. Kampen for en rettferdig, trygg og solidarisk pensjon for alle fortsetter. 

Hjertelig velkommen!

 

Hilsen Åsne Skjelbred Refsdal, på vegne av Pensjon for alle".