Kvinner på skinner 2022

Publisert av Linda 23.03.2022

Skjermbilde 2022-06-20 kl. 09.43.25

Da er det duket og klart for den 3. kvinnekonferansen til OSA, «Kvinner på Skinner». Vi inviterer alle kvinnelige medlemmer i OSA hjertelig velkommen til to innholdsrike dager på Kjeholmen. Konferansen avholdes 1. og 2. september på Kjeholmen. Vi har tatt med oss alle gode tilbakemeldinger fra i fjor og tror konferansen i år skal bli enda bedre, og at dere som deltakere skal sitte igjen med enda mer kunnskap, engasjement og nye venner. 

Dato: 01.09.2022

I år får vi besøk av senior rådgiver Miriam Bergan fra Politiet som skal snakke med oss om ukultur på arbeidsplassen og erfaringer fra holdningsskapende arbeid i Politiet. 

Vi får også besøk av Maren Oddvang, leder av Fagforbundet Ung, Oslo, som skal problematisere unge kvinner og ungdoms utfordringer. Vi skal også diskutere varsling i Sporveien og ha gruppeoppgaver rundt dette temaet. 

Pluss masse mer! Så vi kan love et spennende og lærerikt program som både vil engasjere og motivere oss videre i kampen for et knallbra arbeidsmiljø for kvinner på en mannsdominert arbeidsplass! 

Et bilde som inneholder gress, utendørs, bygning, gruppe Automatisk generert beskrivelse

 

 

 

 

Alt materiell til konferansen samt måltider holdes av Studie- og agitasjonsutvalget. Det er ikke butikk på øya eller mulighet for å reise inn til fastlandet under konferansen, så pass på at du har med det du trenger eller har behov for uten om måltider. 

Viktig informasjon: 


* Begrenset antall soveplasser, så husk å gi beskjed om du ønsker overnatting. Det kan være du må dele boenhet med andre. 

* Det settes opp faste kjøretider med båt til og fra øya. Det er spesielt viktig at du melder fra om du ikke skal overnatte og ønsker båttransport på ettermiddag kveld og morgenen. 

* Kle deg etter været. Vi har bestilt fint vær og håper på mye tid utendørs. 

* Er du syk, hold deg hjemme. 

* Fullstendig program og viktig informasjon sendes ut i august. 

* Du får mulighet til å søke permisjons med lønn for å delta, men vi må hensynta driftssituasjonen i de ulike avdelingene. 


For å lese mer om Kjeholmen eller våre andre feriehjem kan du lese mer i denne lenka: https://osa-sporveien.no/feriehjem 

Vi håper å få til den beste konferansen hittil i år, og tror vi alle skal sitte igjen etter konferansen med både faglig og sosialt utbytte. Dersom du ønsker å bidra med små praktiske oppgaver underveis i konferansen, setter vi stor pris på all hjelp vi kan få. Meld deg også gjerne på arbeidsgrupper til konferansen. Det er mye jobb som gjøres av få personer, så all hjelp settes stor pris på! 

Hjertelig velkommen til årets kvinnekonferanse for kvinnelige medlemmer i OSA! Husk å melde deg på under, så får du så raskt vi klarer beskjed om det er plass til alle. 


Har du spørsmål kan du kontakte leder i Studie- og agitasjonsutvalget, Linda Amundsen: 

linda.nokleby.amundsen@sporveien.com 

Mobil: 400 51 967 

Påmelding Kvinner på skinner - 2022

Får å melde deg på konferansen fyll ut feltene under. Husk å informer om mat begrensninger eller dersom du ønsker eller ikke ønsker overnatting. Husk at du også kan bidra i arbeidsgrupper ved å melde deg på.

Dersom du har spesielle ønsker om hvem du vil dele rom med. Før også opp dette.