Kvinner på skinner - 2021 - Påmelding stengt

Publisert av Linda 18.06.2021


IMG_3741
Foto: Kvinner på skinner 2020, Kjeholmen.

Da ønsker vi også i år å invitere til OSAs kvinnekonferanse «Kvinner på Skinner – 2021». 1. - 2. september. Etter mange gode tilbakemeldinger fra fjorårets konferanse, ser vi viktigheten av å fortsette arbeidet med å løfte kvinners situasjon og skape den felles plattformen hvor vi kan møtes og diskutere på tvers.
Dato: 01.09.2021
Vi har satt av 1. – 2. september for gjennomføring av konferansen. Og i år som i fjor skal vi avholde den på Kjeholmen. Pandemien må nok fremdeles forholde oss til i september, og derfor vil vi til enhver tid forholde oss til og følge de gjeldende regler, restriksjoner og rutiner. Deres trygghet vil være det viktigste – derfor vil vi være klar for å gjøre endringer på kort varsel. Vi berom forståelse for dette.

Men vi planlegger for to konferansedager med overnatting. Mat og all konferansemateriell holdes av studie- og agitasjonsutvalget. Det blir felles transport til og fra Kjeholmen til Snarøya med båt. Vi satser på godt vær slik at vi kan ha noen aktiviteter ute. Det blir anledning for kursdeltakerne å søke permisjon med lønn for å delta på konferansen.

Hovedmålet i år, som i fjor, er å skape en trygg oggod arena hvor vi kvinner i Sporveien kan møtes på tvers. Og sammen løfte opp de gode diskusjonene og gode løsningene på de utfordringene vi opplever i hverdagen.

For å hjelpe oss på vei har vi fått en rekke dyktige innledere som skal ta for seg viktige temaer og problemstillinger som er relevant for oss som ansatte i sporveien og i et større samfunnsperspektiv. Vi skal i år også ha et eget «Ta ordet» kurs, hvor vi kan bli trygge på hvordan vi kan ta ordet i større forsamlinger og si vår mening. Vi skal også ha et lite «bøllekurs» hvor vi skal lære oss å gjenkjenne hersketeknikker og takle dem.

Vi er sikre på at årets konferanse vil bli en knall suksess! Og for å få til dette vil vi at du skal bli med! Vi åpnerpåmeldingsportalen i løpet av juni, men med begrensning i antall deltakere slik smittesituasjonen er i dag. Blir det endringer utover sommeren tar vi selvfølgelig det med i betraktning.
Konferansen er for alle kvinnelige medlemmer i OSA, det eneste som kreves av deg er et ønske om å tilbringe noen fine dager sammen med oss for å finne ut hvordan vi kan gjøre arbeidsplassen vår enda bedre! 

page1image3309568

Har du spørsmål kan du kontakte leder i Studie- og agitasjonsutvalget, Linda Amundsen: 

linda.nokleby.amundsen@sporveien.com 

Mobil: 400 51 967