HVO teknisk Morten Waglen

Publisert av Ola 30.08.2019 (Verkstedklubben)

IMG_2528Morten får gave av OSA (lagd av Trond Smed)

Morten begynte i Sporveien som konduktør på Majorstua i 1978, som betyr at det er en 41 år lang arbeidskarriere som nå er over. I løpet av disse årene har Morten utdanna seg som ledningsmontør, og har ved siden av arbeid vært engasjert i blant annet bedriftsidretten hvor han i mange år har bidratt til et sunnere og sprekere Sporveien.

Gjennom disse 41 årene har Morten vært vitne til alle samfunnsendringene som har form​a ​Sporveien til det den er i dag. Dette var også viktig for det samfunnsengasjementet Morten har, som vi som kollegaer kjenner best på gjennom hans uendelige omsorg for folka rundt seg.​
Derfor har det vært en stor ressurs å ha Morten som hovedvernombud for teknisk side, som han har fungert som nå de siste 4 årene. Gjennom nitidig arbeid og innsatsvilje fra Morten og vernetjenesten er Sporveien blitt et tryggere sted for alle.

Som tillitsvalgt/verneombud har Morten vært viktig i AKAN-arbeidet i Sporveien. Han har vært veldig engasjert i helseproblematikken rundt skift- og nattarbeid. I tillegg har hans tekniske kompetanse vært verdifull når Sporveien har satt i gang nye prosjekter som for eksempel ny base på Holtet og ombygging på Grefsen og Ryen. 

Men mest av alt har Morten vært en god kollega og medmenneske for alle sine kollegaer gjennom 41 år i bedriften.

Vi takker for all din innsats Morten, og ønsker deg nå en velfortjent pensjonist tilværelse.

AU i OSA

IMG_2525
Rune Aasen hilser Morten

2
HVO Geirr Cranner takker for samarbeidet

1
Andreas Fossum Haug takker for innsatsen

3

IMG_9314
Det er på røykern ting blir løst!

IMG_2531
Per Arne Nicolaysen takker av Morten