Kommunalkonferansen 2021: Nytt flertall - et mer rettferdig Norge

Publisert av Sores Yuzer 03.05.2021

Kommunal logo med LO rød (002)

LO Kommune har gleden av å invitere deg til årets digitale Kommunalkonferanse!
Dato: 16.06.2021
Tidspunkt: 10:00

Årets digitale valgverksted byr på et variert og spennende program som etterstreber å gi deg argumentene og kunnskapen du trenger frem mot stortingsvalget.

Vi ønsker å engasjere til økt deltakelse i valgkampen. Årets Kommunal har derfor fått tittelen "Nytt flertall - et mer rettferdig Norge". Økende ulikhet og klasseskiller, et godt arbeidsliv for alle og tillitsreform er derfor blant temaene som vil stå høyt på dagsorden den 16. juni.

Oppdatert program finner du her!

Programledere for årets digitale konferanse er radio- og fjernsynsjournalist Nina Stensrud Martin og journalist og forfatter Erik Aasheim. I tillegg har vi invitert alle partilederne på Stortinget til valgkampdebatt og dueller. Kjente samfunnsdebattanter som Shazia Majid, Linn Stalsberg og Marianne Marthinsen er også bekreftet til programmet. Du møter selvsagt også alle forbundslederne i LO Kommune.

Nils Brenna, kjent fra radioprogrammet «Sånn er du», er også bekreftet til årets program. Under overskriften "Sånn er dere" vil han fortelle hvordan deltakerne på årets Kommunal skiller seg fra resten av Norges befolkning.

Til det kunstneriske programmet kommer rapper og fersk spellemannsprisvinner Musti, Trine Rein, Gammalgrass, folkedanseren Vilde Westeng og hardingfelespiller Birgit Haukås. I tillegg skal slampoet og forfatter Guro Sibeko levere hardtslående poesi.

Konferansen sendes direkte fra Riksscenen i Oslo og legges ut her.

Meld deg på til årets digitale konferanse nå!

Meld deg på facebook arrangement her

Påmeldingsfrist: Tirsdag 15. juni.
Deltakelse er gratis!