Velkommen til årskonferanse

Publisert av slettet 13.02.2020

Årskonferanse avholdes kl. 10.00-14.30

Hvor står vi og hva blir kampene fremover? Vi vil ta for oss AFP, både med tanke på skolering, men også hva som har skjedd og kommer til å skje fremover. Hva skjer i tariffoppgjøret og hvor står vi for å sikre en pensjon å leve av for dem som trenger å gå av ved 62 år. Detaljert program kommer.

Dato: 06.08.2020
Det vil bli servert enkel lunsj. Arrangementet er gratis.

Påmelding til årskonferansen sendes til post@pensjonforalle.no

 

Årsmøte

Rett etter årskonferansen avholder vi årsmøte, fra kl 14.30 til 15.00. Årsmøtet er for tilsluttede organisasjoner. I tillegg er alle organisasjoner som har bevilget penger og som ikke har presisert at de IKKE tilslutter seg, innkalt til årsmøtet. Der hvor det er uklarhet rundt tilslutning, ber vi om avklaring i forbindelse med årsmøtet.

Årmøtet skal gå gjennom

  • Beretning og regnskap
  • Vedtekter 
  • Politisk plattform 
  • Valg: Valgkomiteen består av Stine Hjerpbakk og Roy Pedersen
Ber om at alle forslag sendes til post@pensjonforalle.no. For endringsforslag til vedtektene må disse være sendt inn innen førstkommende fredag, 14/2. Alle relevante dokumenter finner dere på www.pensjonforalle.no
 
Vi minner også om skoleringsseminar i Oslo 2. mars og i Trondheim 31. mars. Følg oss på facebook og få mer informasjon der også.
 
Håper å se mange på både konferansen og årsmøtet. Kampen for en rettferdig, trygg og solidarisk pensjon for alle fortsetter. Hjertelig velkommen!