Kvinner på Skinner 2023 - påmelding er åpnet!

Publisert av Ola 07.06.2023

Kvinner på skinner logo
For å melde deg på fyll ut skjemaet under og send inn. Du vil få tilsendt informasjon om konferansen i god tid før konferansen. Husk derfor å fylle inn korrekt epost adresse der du ønsker at vi kontakter deg!

Dato: 31.08.2023
Det har vært mye debatt rundt kvinnehelse, og derfor har vi sett på nettopp dette temaet som naturlig rød tråd i årets konferanse. I mars la det regjeringsoppnevnte ut
valget "Kvinnehelseutvalget" frem sin rapport på status for kvinnehelse i dagens samfunn.

Vi har fått Iren Luther fra Fagforbundet nasjonalt til å besøke oss og fortelle om funnene som er gjort i denne rapporten. Kvinnehelse er like relevant og kanskje litt mer for kvinner som jobber i en mannsdominert bedrift som vår.

Videre har vi vært så heldige å få dyktige og engasjerte innledere om de fleste temaer som påvirker kvinnehelse i arbeidslivet. Vi skal innom temaer som turnus arbeid i et kvinneperspektiv med arbeidslivsmedisiner Ebba Wergeland, hva som skjer med kvinner når helsa ikke lenger holder med leder av AAP aksjonen Elisabeth Thoresen. Blir man tatt på alvor i NAV og trygdesystemet?

Årets store trekkplaster er ingen ringere enn vår egen nye konsernsjef Birte Sjule. Som etter nesten 150 års drift med kollektivtrafikk i Oslo er konsernets aller første kvinnelige konsernsjef.

Vi skal få noen lærerrike dager sammen på Kjeholmen i år også. Men legger til rette for masse sosialt og hyggelig også.

Som foregående år holder OSA alt av mat og materiell dere skal ha behov for gjennom dagene. Og det blir muligheter for både bading, roing, padling eller turgåing i løpet av konferansen. Så prioriter komfortable klær disse dagene og gode sko.

Fyll ut skjemaet så godt du kan, og husk å fylle inn eventuelle matallergier og annet som er viktig at vi er klar over.
Dersom du vil hjelpe til med praktiske oppgaver under konferansen sett kryss i boksen "Arbeidsgruppe". Dette er selvfølgelig frivillig, og arbeidsmengden er ikke så stor at du vil gå glipp av konferansen.

Til de som ønsker overnatting prøver vi selvfølgelig å imøtekomme dette, men på grunn av begrenset overnattingskapasitet setter vi veldig pris på om du krysser av om du ønsker å overnatte, reise hjem eller å sove i for eksempel eget telt.

Det vil være muligheter for å søke permisjon med lønn i forbindelse med konferansen for deltakere.

Praktisk informasjon:

Sted: Kjeholmen
Dato: 31. august - 1. september
Begrenset antall overnattingsplasser
Det er ikke anledning å reise på butikk under konferansen så husk å ha med deg det du trenger
Det er anledning å overnatte i telt men det må tas med eget
Det settes opp et visst antall reiser med båt til og fra øya under konferansen

Mer detaljert informasjon sendes ut etterhvert sammen med permisjonssøknader og program.

Kvinner på Skinner 2023For at vi skal kunne bestille litt mer riktige størrelser ber vi om at du opplyser hva slags størrelse du ønsker på tskjorta.