Kvinner på skinner 2022

Publisert av Linda 23.03.2022

Kvinner på skinner logo

Vi skal i år også arrangere Kvinner på Skinner. Vi har satt av 1 og 2. september og leid hele kjeholmen for å avholde konferansen. 

Dato: 01.09.2022
Vi har satt av 1. – 2. september for gjennomføring av konferansen. Vi planlegger for to konferanse dager med overnatting. Mat og all konferansemateriell holdes av studie- og agitasjonsutvalget. Det blir felles transport til og fra Kjeholmen til Snarøya med båt. Vi satser på godt vær slik at vi kan ha noen aktiviteter ute. Det blir anledning for kursdeltakerne å søke permisjon med lønn for å delta på konferansen. 

Hovedmålet i år, som i fjor, er å skape en trygg oggod arena hvor vi kvinner i Sporveien kan møtes på tvers. Og sammen løfte opp de gode diskusjonene og gode løsningene på de utfordringene vi opplever i hverdagen. 


Vi er sikre på at årets konferanse vil bli en knall suksess! Og for å få til dette vil vi at du skal bli med! Vi åpnerpåmeldingsportalen i løpet av juni, men med begrensning i antall deltakere for overnatting. Og da vil de som ikke har deltatt tidligere bli prioritert om det blir for mange deltakere.  
 
Konferansen er for alle kvinnelige medlemmer i OSA, det eneste som kreves av deg er et ønske om å tilbringe noen fine dager sammen med oss for å finne ut hvordan vi kan gjøre arbeidsplassen vår enda bedre! Har du spørsmål kan du kontakte leder i Studie- og agitasjonsutvalget, Linda Amundsen: 

linda.nokleby.amundsen@sporveien.com 

Mobil: 400 51 967