Digitalt Fase 1 kurs - grunnskolering for tillitsvalgte

Publisert av Linda 25.11.2020


57625241_1829346427168855_618550498734875164_n


osa_logofagf

Studie- og agitasjonsutvalget inviterer tillitsvalgte som ennå ikke har fullført Fase 1 kurs for tillitsvalgte til kurs 15., 17. og 18. desember. Vi har etter flere forsøk å avholde et fysisk kurs for tillitsvalgte, falt ned på at vi må avholde dette som et digitalt kurs og vil være like kvalifiserende til videre skolering i Fagforbundet som vanlig.
Dato: 15.12.2020
Fase 1 kurset er første del av tillitsvalgtskoleringen gjennom foreninga og Fagforbundet. For å kunne ta videre skolering i Fagforbundet må Fase 1 kurs være fullført. Kurset er en innføring i de viktigste områdene for deg som ny tillitsvalgt og er ment å gi deg verktøy som skal gjøre din hverdag som tillitsvalgt litt lettere.

Vi tar for oss:

Organisasjonen
Lover og avtaler
Din rolle som tillitsvalgt
Fagbevegelsens historie
Fagforeningen
Den nye digitale hverdagen - hvilke verktøy har vi?

Pluss mye mer.

Kurset er lagt opp over tre dager med gruppeoppgaver og hjemmeoppgaver ved siden av digitale foredrag og innledninger.
Du vil få anledning til å søke permisjon for alle tre dagene dersom du har behov for det. For at vi skal kunne sende deg nødvendig materiell i forkant av kurset er det viktig at du også sender adressen dette skal sendes til. Dette kan være din privatadresse eller adressen til ditt lokale klubbkontor.

Det er en fordel om du har laptop eller pc med lyd og video muligheter for deltakelse til kurset. Dersom du ikke har dette vær vennlig å ta kontakt med studieutvalget.

Fyll inn påmeldingsskjemaet under så gleder vi oss til spennende dager i den nye digitale kursverdenen vår!

Har du spørsmål ta kontakt med leder av studie- og agitasjonsutvalget Linda Amundsen på epost:

linda.nokleby.amundsen@sporveien.com

Påmelding Fase 1 for tillitsvalgte

Fyll ut rubrikkene for påmelding til Fase 1 kurs for tillitsvalgte. Kurset er et grunnleggende skoleringskurs for tillitsvalgte som er obligatorisk for videre skolering i Fagforbundet.

Fyll inn fullstendig lønnsnummer