Arbeidstids kurs for medlemmer og tillitsvalgte i OSA

Publisert av Linda 08.06.2022

Vi må alle forholde oss til arbeidstid på en eller annen måte. Uavhengig av hvilken jobb man har, eller hvor i bedriften man arbeider, er det viktig å ha en god arbeidstid som gjør at vi ivaretar helsa vår, og klarer å stå i arbeid. Derfor har vi i forbindelse med Fagforbunds uka valgt å arrangere et kurs i arbeidstid for medlemmer og tillitsvalgte. 

OBS OBS! På grunn av stor pågang har vi måtte bytte til et større kurslokale for å få plass til alle. Kurslokaler blir da Sangerhallen på Majorstua. 
Dato: 20.06.2022
Skjermbilde 2022-06-08 kl. 15.47.54Kurset tar for seg det mest sentrale rundt arbeidstid og arbeidstidsbestemmelser for oss i Sporveien og Unibuss. Uansett om du er tillitsvalgt eller medlem, vil dette være et kurs som kan styrke deg i din arbeidssituasjon og gi deg større forståelse for de ordningene vi har sig gjenkjenne når arbeidstidsbestemmelser brytes i henhold til tariff eller lovverk. 

Vi har Odd Sverre Norrøne som foredragsholder sammen med nestleder Sores Yuzer. Studie- og agitasjonsutvalget tilrettelegger med kursmateriell og bespisning til kurset. 

Det kreves ingen forkunnskaper til kurset, annet enn at du er medlem i OSA.
Vi anbefaler både tillitsvalgte og medlemmer fra både Sporveien og Unibuss til å melde seg på. 


Kurset avholdes på Tøyen, i Økernveien 9. Mandag 20. juni, kl. 17.00 - 20.00. 
På grunn av matbestilling må vi ha påmelding. Påmeldingen finner du under. 

Har du spørsmål til kurset kan du ta kontakt med: Linda Amundsen, tlf: 400 51 967. 

Påmelding til kurs i arbeidstid

Vennligst fyll inn skjemaet og husk å noter opp om det er viktige hensyn som må tas ved mat.