Peter N. Myhre melder seg inn i MdG

Publisert av Ola 31.03.2019

Kallmyr-2011Thomas Vermes, ABC Nyheter
Oslo Høyre har inntil videre lagt konkurranseutsetting av Sporveien på is. Dette gjør at nyutnevnt justisminister Jøran Kallmyr (FrP) har instruert toppene i partiet til å infiltrere maktpartier i Oslo. Dette erfarer ABC Nyheter.
Lokalvalget i Oslo ser ut til å gå dårlig for Oslo FrP, så de må gjøre drastiske ting for å gjennomføre sin privatiseringspolitikk.
Lekkasjer viser til denne artikkelen i ABC Nyheter fra 2011 når Kallmyr var samferdselsbyråd: abcnyheter.no/konkurranseutsetter-trikk-og-t-bane-i-rekordfart.

Det er Miljøpartiets Lan Marie Berg som er miljøbyråd i dag og hun går ut i fødselspermisjon i sommer. Det er i denne overgangen FrP ser sitt snitt til å få inn den erfarne samferdselspolitikeren Peter N Myhre. Som Kallmyr har Peter N. Myhre en lang merittliste over å gjøre raske og effektive beslutninger som eier-representant i kollektivtrafikken. Han anses som en politiker «som er passe løs i snippen» og dermed gå greit inn i Miljøpartiets rekker, melder kilden.
Det er en ambisjon for FrPs store ideolog Jøran Kallmyr å få MdG til å velge side i politikken, i Oslo og på landsbasis.