OSA ønsker alle en god sommer!

Publisert av Ola 11.07.2019

Grovfjord2Grovfjord i Tromes (foto: Liss J Moe, trikken)
UrbosOSA.Byvåpen
Nå er ferien i gang og OSA ønsker å takke alle medlemmer og tillitsvalgte som har bidratt så langt hittils i år.

2019 har vært et hektisk år så langt og mange viktige milepæler har blitt nådd.
​At Oslo Vognselskap endelig har blitt innlemmet i Sporveien er en spesiell viktig seier for oss og for det rødgrønne byrådet her i Oslo. Stikk i strid med hva som skjer på jernbanen.

Vi har rett før ferien fått landet en revidert og forenklet utgave av "Blåboka" som i mange år har vært et savn hos både tillitsvalgte og medlemmer. Vi håper at det nå blir enklere for alle å orientere seg i hvilke tariffesta rettigheter og plikter vi har, og ikke minst hva foreninga har klart å kjempe frem gjennom 125 år som fagforening.

For i 2019 fyller foreninga også 125 år, som skal feires med jubileumsfest den 24. august. Samtidig som vi lanserer OSAs nye historiebok. Det er masse arbeid som ligger bak disse prosjektene og mer skal det bli. Men vi håper alle våre medlemmer setter pris på en verdig markering av foreninga vår. Det er allerede kommet inn mange påmeldinger, men vi håper at enda flere melder seg på i løpet av sommeren. Meld deg på her > http://osa-sporveien.no/nytt/aktuelt/kalender/jubileumsfest-kjeholmen

Avslutningsvis vil vi takke alle tillitsvalgte igjen, og våre medlemmer som er ryggraden i hva foreninga driver med. Vi ønsker dere en fantastisk god sommer, og gleder oss til å brette opp armene og fortsette arbeidet etter sommeren. Men nå er det ferietid og håper dere alle får noen rolige avslappende uker.