Introkurs for nye OSA medlemmer

Publisert av Linda 21.10.2020

9. - 10. november arrangerer studie- og agitasjonsutvalget introduksjonskurs for nye medlemmer. Kurset er for alle medlemmer som ønsker å lære litt mer om foreninga og hvilke plikter og rettigheter du som medlem har. 

Skjermbilde 2020-10-21 kl. 09.44.58
Dato: 09.11.2020
Kurset varer i to dager, og du vil få anledning å søke permisjon med lønn dersom du har ordinær tjeneste disse dagene. På grunn av den rådene korona situasjonen kan vi ikke ha mer enn 10 deltakere. Dersom det blir stor pågang ser vi på muligheten å sette opp en nytt kurs. 

Kurset tar for seg foreningas historie, hvordan foreninga er bygd opp og fungerer og ikke minst hva tillitsvalgt apparatet har for rolle og funksjon for deg som medlem. Vi skal se på de ulike fordelene du har gjennom LO Favør og vi skal se på hvilke lover og avtaler det er viktig at du som medlem har kjennskap til. 

Vi anbefaler alle medlemmer å benytte seg av denne muligheten, slik at du som medlem er klar over hva et medlemskap i OSA betyr for deg og din arbeidshverdag. 

For påmelding, fyll ut skjemaet under. Du vil få tilsendt program og nødvendig informasjon og eventuelt permisjon ca en uke før kursstart. Påmelding - Introduksjonskurs

Introduksjonskurs for nye medlemmer i OSA