Fagkveld for tillitsvalgte i OSA

Publisert av Ola 01.02.2019

pensjonsgrisPensjonskveld for tillitsvalgte - hva er hva?

Studie- og agitasjonsutvalget i OSA inviterer tillitsvalgte til en fagdag om Sporveiens innskuddsbaserte pensjonsordning. 

Dato: 11.02.2019
Tidspunkt: 16:00
Pensjon er et brennhett tema i det ganske land i disse dager. Der kampene ligger hos mange å få pensjonsopptjening fra første krone, på en opptjening på 2%. Vi i OSA klarte mot alle odds å få tariffestet begge pensjonsordningene våre ved forrige tariffoppgjør. Noe som sikrer flere tusen arbeidstakere etter endt arbeidsliv med enten en tjenestepensjon eller innskuddsbasertpensjon med 6 % opptjening fra første krone. 

Men hva vet vi egentlig om de ulike ordningene vi har? Studie- og agitasjonsutvalget i OSA har i samarbeid med Odd Sverre Norrøne utarbeidet en kveld med faglig påfyll for tillitsvalgte der vi skal gå igjennom pensjonsordningen i Sporveien. Men hovedfokus på den innskuddsbaserte pensjonsordningen og privat AFP. 

Dette for å styrke våre tillitsvalgte frem mot kommende tariffoppgjør og mellomoppgjør. Og forhåpentlig svare på spørsmål mange tillitsvalgte har rundt både pensjonsordningene og AFP ordningene våre. 


Helesoe og pensjon


Program: 

Vi tar for oss Sporveiens endringene i pensjonsordningen som tredde i kraft 01.04.2015. Med hovedfokus på den innskuddsbaserte pensjonsordningen og privat AFP inklusive endringene ved tariffrevisjonen mellom LO/NHO i 2018 og føringer/endringer opp mot mellomoppgjøret 2019.

11. februar, kl. 16.00 – 20.00
Møterom Bekkestua – Økernveien 9. Tøyen.

Det blir servert mat og drikke, så vi er avhengige av påmelding. Dette gjøres ved å sende epost til: Linda, innen 8. februar.

Vel møtt!