Kjeholmen

kje_annekset-20
Antall soverom: 2
Antall sengeplasser: 6
Bestyrer 1
Antall soverom: 1
Antall sengeplasser: 5
2
Antall soverom: 2
Antall sengeplasser: 6
3
Antall soverom: 1
Antall sengeplasser: 4
kje_gule_hytta-0
Antall soverom: 2
Antall sengeplasser: 6
l
Antall soverom: 1
Antall sengeplasser: 4
teltplass[1]
Antall soverom: -
Antall sengeplasser: -


Kjeholmen ligger idyllisk til midt mellom Snarøya og Ostøya I Bærum. Feriehjemmet har den sørvestlige delen av øya, med utsikt mot Nesodden og Høvik/Sandvika.

Jaktslottet på Kjeholmen

Den eldste bebyggelsen ("jaktslottet") er fra ca. 1870 og er øyas "midtpunkt". Øya har masse bademuligheter, stier og ett rikt dyreliv (fugler, ekorn, sjeldne sommerfugler, grevling, rådyr).

Dyrelivet på Kjeholmen er verdifullt for oss, så vær så snill å overholde båndtvangtiden som er fra 1. april til 20. august).

 
kje-grevling-21.8.15-17
 

Vi har flere grevlinger på øya. Disse er ikke farlige og kan møtes i seine kvelds/nattestimer, da de er på jakt etter mat. Bærum kommune har en god infoside om grevling (Info grevling); "Grevlingen har i lang tid hatt ufortjent, dårlig rykte. Gamle myter sa at "grevlingen biter til det knaser" og gav råd om å gå med koks i støvlene. I dag vet vi at dette ikke er tilfelle. Grevlingen vil, i møte med mennesker, som regel bli skremt og løpe vekk."
 

Fiskemulighetene er store. I tillegg er det mye blåskjell og krabbe. Lån kajakk eller robåt, eller snakk med bestyrer og lei med motor til.

Vi tilbyr tre selvstendige hytter, tre leiligheter og seks rom (i hovedhuset og sjøboden). Alle enhetene er oppgradert de siste åra med innlagt vann, toaletter og dusj. Eneste unntaket er Gule hytta som må bruke fellesanlegget i kjelleren i Hovedhuset.

Enhetene har alle fasiliteter. Det eneste du må ta med er sengetøy og personlige artikler.

Husk! For å få 50% rabatt: ​legg inn BOOKINGKODE 1​502 hvis du er medlem i OSA eller Fagforbundet.

Det er fint å telte på øya.
 

Vi disponerer tre brygger, hvor den ene er gjestebrygge med 11 båtplasser. Brygga har vann og strøm. Book gjerne båtplass via nett. Du kan også betale direkte på øya med kort eller Vipps.

 
Hvordan kommer man seg til Kjeholmen?

Ta buss linje 31 (Grorud-Snarøya) til Bruksveien holdeplass, som er nest siste stopp. Bussen går via Trondheimsveien, Brugata, Jernbanetorget, Nationalteateret, Solli, Skøyen og Lysaker.

Med bil kjører du til Lysaker, svinger av mot Fornebu, fortsetter mot Snarøya. Ta av ned Bruksveien (ved butikken) og kjør til brygga (kommunal parkering). I sesongen kan det være vanskelig med parkering i området. Vi anbefaler derfor buss.

Avtal i forveien med bestyrer Helge (47 39 59 84), som kommer og henter med båt.
Kjeholmen oversikt:

Kjeholmen