Herøya

Herøya ligger idyllisk til i Steinsfjorden ikke langt fra Sundvollen.
Øya er på 168 mål, og ligger like utenfor den historiske kjente eiendommen Steen som en mener har tilhørt Sigurd Syr for over 1000 år siden. Øya består av ett frodig og variert landskap, med fredelige oaser og fine fiske- og badeplasser. Her kan du gå på skogsveier og stier fra «Nordkapp» til «Sørkapp», og underveis passerer du «De syv søstre», en bjørk med hele 7 stammer. På vinteren kan du pilke eller gå skøyter/sparke på isen.
Herøya.ukerabatt.2019
Ukerabatt for leie i 2019!


Hytter

Det er totalt 32 hytter på øya. Det leies ut hytter både pr.døgn (​​på denne siden) og på langtidsleie. 16 hytter for vanlig leie/ arrangementer sesong 2019.

Øyas eldste hytter finner du i Fredlundveien 2, 5 og 6, disse har enkel standard uten vedfyr. De fleste av våre hytter er bygget på 1960- tallet og har vedfyring, disse ligger i Henry Wahlens vei og i Fredlundveien. Våre nyeste hytter er bygget sent på 80-tallet og ligger i Tiurleikveien og Leo Backes vei, disse er vinterisolerte m/peis og vedfyr.

Hyttene har kun tilgang til utedoer lokalisert nær hyttene.

Trykk her for informasjon om  langtidsleie.

Rom
I hovedhusets andre etasje finner du 8 nyoppussede rom. Rommene har to rammemadrasser m/overmadrass, str. 75x200. Tilgang til bad/wc og kjøkken i samme etasje.
Husk! For å få 50% rabatt: ​legg inn BOOKINGKODE hvis du er medlem i OSA eller Fagforbundet.


Fasiliteter 
Drikkevann i alle vannposter (sommervann). Vannposter er lokalisert i nærheten av hyttene. I sommerhalvåret er det tilgang til dusj og vaskerom med vaskemaskin. 

Transport til/fra øya
Leietakere disponerer små motorbåter fritt for transport mellom Lore og Herøya.
Se oppslag på bryggene. (Båtene kan roes om ønskelig.) For arrangement gjelder egne avtaler.


Handel og aktiviteter 
Hønefoss: 12 minutter, Vik 8 minutter (med bil) 
Aktiviteter: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/ringerike/ 

Kjøreavstand fra Oslo og omegn
Fra Oslo via Sandvika/Sundvollen, ca 55 min. Fra Nittedal/Skedsmo/Gardermoen område anbefales å kjøre via Roa/Jevnaker, ca. 1t 10 min. Adresse: Loreveien 159/161 (til parkeringen på Lore). Parkeringsplasser ved Lore brygge (noen plasser er reserverte, benytt umerkede plasser).

Buss til Herøya:
Nærmeste buss-stopp er Vollgata, (buss 200 fra Oslo Bussterminal). Gangtid fra bussholdeplass til brygga på Lore er ca. 30 minutter (grusvei langs Loreveien). 


Kontakttelefon Lars 958 13 785