Herøya

Her-Pensjonatet
Antall soverom: 1
Antall sengeplasser: 2
Heroya_rom i pensjonatet_Kong Hring
Antall soverom: 1
Antall sengeplasser: 2
Denne idylliske øya i Steinsfjorden har vært feriehjem siden 1919.
Øya er på 168 mål, og ligger like utenfor den historiske kjente eiendommen Steen som en mener har tilhørt Sigurd Syr for over 1000 år siden. Øya består av ett frodig og variert landskap, med fredelige oaser og fine fiske- og badeplasser. Her kan du gå på skogsveier og stier fra «Nordkapp» til «Sørkapp», og underveis passerer du «De syv søstre», en bjørk med hele 7 stammer. På vinteren kan du pilke eller gå skøyter/sparke på isen.

Transport Lore-Herøya:
Vi har tre robåter (Herøya 1, 2 og 6) samt to motorbåter (Herøya 3 og 4) . Leietakere må sørge for at det alltid er en båt av hvert slag som minimum på Lore siden, noe som innebærer at de som tar den siste må dra en over fra Herøya.
Ved nærmere spørsmål, ta kontakt med oss i god tid før planlagt overnatting, så finner vi best mulig løsning for deg og dine! Send e-post til: feriehjem@sporveien.com

Herøya.ukerabatt.2019
Ukerabatt for leie i 2019!


Hytter

Det er totalt 32 hytter på øya. 16 av disse er ledige for vanlig leie og til arrangementer vår/sommer 2019.

De eldste hyttene finner du i Fredlundveien (de eldste er fra verdensutstillingen i Stockholm i 1912), disse har enkel standard. Noen av disse er bygget ut med ekstra rom. Mange av hyttene er bygget på 1960- tallet og har god standard med vedfyring, disse finner du i Henry Wahlens. De nyeste hyttene er bygget sent på 80-tallet og finnes i Tiurleikveien og Leo Backes vei og er vinterisolerte m/peis og vedfyr.

Det leies ut hytter både pr.døgn (​​på denne siden) og på langtidsleie.
Trykk her for informasjon om langtidsleie.

Rom
I hovedhusets andre etasje finner du 8 nyoppussede rom. Rommene har to rammemadrasser m/overmadrass, str. 75x200. Alle rom har tilgang til bad/wc og kjøkken i samme etasje.

Husk! For å få 50% rabatt: ​legg inn BOOKINGKODE hvis du er medlem i OSA eller Fagforbundet.


Fasiliteter
Drikkevann i alle vannposter (sommervann). Utedoer og vannposter er lokalisert i nærheten av hyttene. I sommerhalvåret er det også tilgang til dusj og vaskerom med vaskemaskin.

Handel og aktiviteter
Hønefoss: 12 minutter, Vik 8 minutter (med bil)
Aktiviteter: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/ringerike/

Atkomst
Adresse: Loreveien 161
Buss til Herøya:
Nærmeste buss-stopp er Vollgata, buss 200 fra Oslo Bussterminal. Gangtid fra bussholdeplass til brygga på Lore er ca. 30 minutter.
Med bil fra Oslo via Sandvika:
Trykk her for veiviser i kart.
Med bil fra Oslo-nord, Lørenskog, Skedsmo, Nittedal og liknende:
Anbefales å kjøre via Maura via Lunner og Jevnaker. Kjør mot Åsa hvis mye kø på Steinssletta. Ta av ved skilting til Steinssletta og kjør inn Loreveien.
Rute via Jevnaker anbefales hvis mye kø mot Sandvika.Kontakttelefon for Herøya er:
95 81 37 85


Les litt om historien til Herøya.