OSA dagen - starten på en ny tradisjon

Publisert av Linda 24.12.2019

IMG_0050

Som en del av Fagforbundet har vi tidligere arrangert Fagforbunds uka nå på høsten og vinteren. Men da vi ofte opplever at hverdagen for førerne og våre andre medlemmer kunne hatt behov for en oppmuntring og påskjønnelse uten om de tidene som Fagforbunds uka er satt opp. Valgte vi i år å gjøre en helt ny vri, og arrangere OSA dagen. 

Denne dagen valgte vi å henvende oss spesielt mot førerne nå i førjulstiden. Da vi vet at julerush, pakker og tusenvis av reisende mer enn normalt ofte kan oppleves slitsomt. Vi gjorde klar julekort fra SOS barnebyer med en liten hilsen fra foreninga og en liten overraskelse. Ikke minst gikk vi til anskaffelse av store mengder gløgg, kaffe og pepperkaker som vi delte ut til buss-, trikk- og t-baneførere på Majorstua. 

Selv om det var kaldt å stå der å vente på hver trikk og buss som kom, var mottakelsen fra førerne hjerte varmende. Vårt innrykk var at det ble satt stor pris på av førerne og vi håper også at de satte pris på å bli sett i den slitsomme tiden, førjulstiden er for oss. 

IMG_0057
Nestleder i OSA t-baneklubben møtte glade førere på Majorstua t-banestasjon

Vi kommer til å arrangere flere slike arrangementer for førere og andre grupper fremover. Og håper at vi fremover kan gi enda fler av våre medlemmer et klapp på skuldra for den fantastiske jobben de gjør. 

Studie- og agitasjonsutvalget vil rette en stor takk til alle som bidro denne dagen og gleder oss til å jobbe fremover mot å bli enda bedre og nå ut i til enda flere i året som kommer.