Bussførerne dag 18. mars

Publisert av Linda 09.03.2023

Bussførerne dag er en merkedag for bussførerne som arrangeres 18. mars. OSA ønsker å lage aktiviteter for bussførerne denne dagen, som et ledd i arbeidet for å synliggjøre fordelene med å være medlem hos oss, men også synliggjøre konsekvensen av anbud og ikke-eksisterende førersikkerhet. 


Her trenger vi hjelp av alle gode krefter i foreninga som ønsker å bidra til å gjøre denne dagen til en vellykka dag. Vi har da behov for at tillitsvalgte deltar fra hele foreninga. 

Programmet for dagen er lagt opp i 3 deler. Med en morgen aksjon, en aktivitet midt på dagen deretter en aktivitet på kvelden. .Det vi i all hovedsak trenger bistand til er aktiviteter på morgenen og formiddag.

Nederst er det påmeldingsskjema hvor du kan huka av hvilke lokasjoner og tidspunkt som passer best for deg å delta på. Husk å føre opp kontaktinformasjon også slik at vi kan kontakte deg.

Planen er som følger: 

Morgen aksjon, kl. 08.00 – 11.00 

Furubakken med utdeling av boller, kaffe og stæsj. 

Helsfyr endeholdeplass utdeling av boller, kaffe og stæsj 

Jernkroken garasje utdeling av boller, kaffe og stæsj

Mortensrud endeholdeplass utdeling av boller, kaffe og stæsj (Ved nok bemanning)

 

Utdelinga skjer ute. Vi tar med OSA / Fagforbundet telt samt bord. Vi må tilpasse antall lokasjoner ut ifra hvor mange vi kan mobilisere til å delta på utdelingene. Bussførere er prioritert så derfor bør vi prioritere de stedene hvor vi møter flest førere. 

Alt utenom kaffe og boller pakkes klart dagen før av studie og kjøres rundt på morgenen med varebil. Kaffe og boller leveres på morgenen til Tøyen og tas med derfra. Dette organiseres av studie- og agitasjonsutvalget. 

 

Folkeopplysning på Jernbanetorget. Kl. 1300 – 1500. 

Fokus på førersikkerhet 

Utdeling av infoflyers.

Dele ut til bussførere som kjører forbi og opplyse forbipasserende om bussføreres sikkerhet. Invitere med gode venner i fagbevegelsen/ organisasjoner / Politikken til å stikke innom å ta selfier og gratulere bussføreren med dagen. 

Deltakelse bussførernes dag 18. mars

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjemaet og trykke send.